מומחית לשיווק דיגיטלי ומנטורית לעסקים, מובילת קורס שיווק דיגיטלי, מרצה ללינקדאין, פייסבוק, אינסטגרם, טוויטר, פינטרסט, גיוס עובדים, קידום אתרים, יוטיוב ועוד. 052-6351675.
בעידן בו מקומות עבודה היברידיים הפכו לנורמה, שמירה על חווית עובדים חיובית חשובה יותר מתמיד. כידוע, מגיפת הקורונה שינתה את עולם התעסוקה וקבעה כי ההיברידיות הכרחית ולא ניתנת לבחירה. המעבר החד שנוצר מתגובה ישירה לדאגות בריאות ובטיחות העובדים, הצורך להמשכיות והגברת התפוקה הוביל גם לירידה בפרודקטיביות, משבר אמון, בלבול, תחושת בידוד וחוסר מיקוד.
הבנת הדינמיקה של עבודה היברידית כרוכה בהכרת היתרונות והחסרונות, בחינת ערוצי תקשורת חדשים ויעילים, ופיתוח תמידי של יכולות העבודה מרחוק בארגון.
חווית עובד חיובית בעבודה היברידית דורשת גישה מתחשבת ויזומה, מיקוד בתקשורת ברורה, תמיכה טכנולוגית, גמישות, הכלה, איזון בין עבודה לחיים, רווחה, תרבות חזקה, צמיחה מקצועית, הכרה, הקשבה והערכה מתמשכת, יתרמו להצלחתה.
כמה דגשים:
העבודה ההיברידית מציעה יתרונות רבים כמו גמישות, חיסכון בעלויות ופרודוקטיביות מוגברת, אך גם מציבה אתגרים במונחים של תקשורת, צרכי טכנולוגיה, אי שוויון ועוד. ארגונים חייבים לשקול היטב את הגורמים הללו כדי ליצור סביבת עבודה היברידית מוצלחת ושוויונית. אתחיל בצד החיובי… יתרונות בולטים:
לכל מטבע 2 צדדים. החסרונות הבולטים במשרות היברידיות:
יצירת חווית עובדים חיובית בעבודה היברידית דורשת חשיבה יצירתית ואסטרטגיות חדשניות מארגונים. עם התפתחות סביבת העבודה, עליהם להסתגל כדי לענות על הצרכים והציפיות המשתנים של כוח העבודה. ברגע שתצקו חווית עובדים חיובית במשרה היבירידית, תהיה גם השפעה ישירה על חווית המועמד בארגון.